lauantai 24. huhtikuuta 2010

Nellan ksssa

Nuorin kummityttömme täytti vuoden. Neiti pitää kovasti "ksssasta", joten väkersin kissan.
Mallia kissaan otin Fensterbilder-lehden numerosta 49. Jätin kortin tarkoituksella mahdollisimman yksinkertaiseksi.

Nyt on synttäreitä juhlittu oikeen kunnolla, koska kaikki kummityttömme ovat syntyneet huhtikuussa. Kaksi edellistä viikonloppua on syöty synttäriherkkuja ja huomenna syödään lisää. :) Kahdelle vanhemmalle kummitytsylle olen tehnyt kortit, jotka on julkaistu Magnolia haasteissa #5 ja #10.

Jeenni :o)

5 kommenttia:

PäiviR kirjoitti...

Upeasti toteutettu kissakortti. Ihanasti otit huomioon kummityttösi innostuksen kortin aihetta valitessasi. Ja sitten 1-vuotiaalle on parasta kortissa se, että se on mahdollisimman selkeä, juuri kuin tässä. :)

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka suloinen kortti, taidokas toteutus.

Loreal Blondi kirjoitti...

Herttainen kissa! Selailin alaspäin blogiasi ja sieltähän löytyi Magnolia-kotteja, tosi nättejä.
Ja marsipaanivaavelikin oli söpönen.
Minulla on toukokuu ruuhkautunut juhlilla, tyttäreni ja hänen kolme lastaan viettävät omiaan ja sitten tietenkin äitienpäivä ja kesä avajaisetkin! Joten kivaa ja kakkua tiedossa täälläkin.

Ansku kirjoitti...

Todella ihana ja taidolla toteutettu kortti!Tämä on kyllä niin sopiva yksivuotiaan kortiksi,juuri tarpeeksi selkeä ja iloisen värinen.Kissallakin niin iloinen ilme.

Anitta A. kirjoitti...

Sinähän nopea olit, vasta sain päivitettyä ja jo oli ihana kommentti sinulta odottelemassa! Mä kun en nykyään edes (muka) ehdi kommentoimaan kenenkään ihania kortteja... Tämä kortti on aivan ihana 1-vuotiskortiksi, selkeä kissa on varmasti ollut päivänsankarin mieleen!

Mites meidän ostelut, oletko ehtinyt käydä katsastamassa tilannetta, mä en...

Oikein hyvää työviikkoa!