tiistai 29. joulukuuta 2009

Ostoksilla

Kävin tänään ostoksilla Seinäjoella Paperinauhassa.
Voi että, kun siellä on mukava käydä! Silmät lepää kaikissa ihanuuksissa ja asiakaspalvelu on mitä parhainta! Kiitos taas Heli!!!

Tällaisia ihanuuksia tuli hankittua tällä kertaa:

Kannattaa kyllä poiketa Paperinauhassa, koska kaikki myymälän tuotteet olivat -10% alessa ja lisäksi oli muitakin mukavia löytöjä! :)

Jeenni :o)

5 kommenttia:

SannaS kirjoitti...

onpas hyvän näköiset ostokset...voi kun itse asuisi hiukan lähempänä sitä aarreaittaa niin pääsisi muutakin kuin nettishoppailemaan..ja ideaa voit minun puolesta käyttää vapaasti, itse "ryöväsin" sen Maijulta.. =)

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Voi että miten ihania ostoksia!Kumpa itsekin taas pian pääsisi tuonne ostoksille.Ihan eri asia on päästä itse hiplaamaan kaikkea,saati vaan tilata netistä.Rahaa vaan tahtoo palaa luvattoman paljon..:)

Miia kirjoitti...

Ihanat ostokset :))

Mä menen Seinäjoelle viikonlopuksi vähän inventarioavuksi, toivottavasti saan vähän shoppailla ennen töiden aloitusta ;D

Ansku Aarremaasta kirjoitti...

Kyselit vielä blogissa niistä valkoisista pilkuista kasvoissa.Ne on tehty paperinauhasta ostetulla kuulakärkikynän tapaisella kynällä.En tiedä kummemmin sen nimeä,oisko joku korostuskynä?Heli kyllä tietää,kun kysyt..

Maaret kirjoitti...

Waude mitä ihanuuksia olet mukaasi Paperinauhasta haalinut, oi, joi :)
Piti oikein kuva suurentaa näytölle. Timantit, Glimmerit, valkoiset kukat ja mielettömän ihanat paperitkin :)